Route


Vanuit Amsterdam:
A4 richting Den Haag, bij knooppunt Burgerveen A44 richting Den Haag centrum. Afrit nummer 4 richting Sassenheim. Aan het eind van de afrit linksaf, de Warmonderweg op. Bij de rotonde rechtsaf, de Jagtlustkade op. De eerste afslag links voorbij rijden éénrichting verkeer(Paralleweg).De tweede links de Hub van Doorneweg in en tenslotte de eerste rechtsaf de Cornelis Verolmeweg in. Ons pand bevindt zich na ca. 150 meter aan de rechter zijde.

Vanuit Den Haag:
A44 richting Amsterdam. Afrit nummer 4 richting Warmond. Boven aan de rontonde rechtdoor de Jagtlustkade op. De eerste afslag links voorbij rijden éénrichtings verkeer (Parallleweg). Dan de tweede links de Hub van Doorneweg in en tenslotte de eerste rechtsaf de Cornelis Verolmeweg in. Ons pand bevindt zich na ca. 150 meter aan de rechter zijde.

Vanuit Voorhout:
De N444 (Leidsche Vaart) richting Sassenheim. Bij de verkeerslichten links de Rijksstraatweg op. Bij de verkeerslichten rechtdoor de Hoofdstraat op. De eerste afslag rechts de Wasbeekerlaan op. De eerste rechts de Jagtlustkade op. De tweede links de Hub van Doorneweg in en tenslotte de eerste rechtsaf de Cornelis Verolmeweg in. Ons pand bevindt zich na ca. 150 meter aan de rechter zijde.

Vanuit Sassenheim:
Volg de Hoofdstraat. De laatste afslag (ca. 600 m voor de stoplichten) links de Wasbeekerlaan op. De eerste rechts de Jagtlustkade op. De tweede links de Hub van Doorneweg in en tenslotte de eerste rechtsaf de Cornelis Verolmeweg in. Ons pand bevindt zich na ca. 150 meter aan de rechter zijde.