Poppie Toys en Bora

Poppie is een in de Verenigde staten gevestigd merk dat zich focussed op tijdloos speelgoed van natuurlijke materialen.

Poppie maakt mooi, tijdloos en eerlijk speelgoed. De eerste collectie is gemaakt van Rotan. Met het Indonesian Legal wood keurmerk in een fabriek waar de handwerkers onder goede omstandigheden werken.

Eigenaar Carlijn woont met haar gezin in New York. Haar dochter Hannah is nu 7, de beste poppenmoeder en haar enthousiaste speelgoed tester. Poppie komt van Popje, zoals ze al vanaf haar geboorte liefkozend wordt genoemd. Popje werd Poppie zodat het in het engels ook goed werkt.

Toen Carlijn de eerste samples liet maken van het poppenwiegje was rotan al meer terug te zien in interieur. Ondanks dat de ontwerpen en het materiaal juist tijdloos en niet trendgevoelig zijn, kon de lancering van deze lijn op geen betere tijd plaatsvinden. Nadat het eteen enthousiast opgepikt werd door Instagram moeders en interieur stylistes ligt Poppie nu door heel de Verenigde staten in hippe concept stores, houten speelgoedwinkels en baby & kids boutiques. en.. na Australie en Skandinavia binnenkort ook in Nederland (via Harlekijn imports bv)
Filter
Thema
Soort
Leeftijd
Leverancier
1  
1