LN: Brachiosaurus 25 cm

LN: Brachiosaurus 25 cm
Artikelnummer AN420
EAN Code 5037832307217
Omschrijving Living Nature: Brachiosaurus 25 cm
Nieuw in de collectie Nieuw in de collectie
Thema Dinosaurus
Soort Knuffel
Leeftijd 0+
Leverancier Living Nature

Living Nature is het premium assortiment dieren knuffels van Keycraft. Gemaakt vanaf 1974 en halen we inspiratie uit dieren over de hele wereld om deze realistische en lieve karakters tot leven te brengen. Gemaakt van zacht aanvoelende stoffen en prachtig vakmanschap, ze doorstaan ??de tand des tijds met hun duurzame kwaliteit en aantrekkingskracht.

Het zijn dierbare vrienden en herinneringen geworden voor vele families, charmante kinderen en volwassenen door de generaties heen.

We zijn er trots op dat Living Nature kinderen helpt om meer te leren over de vele wonderbaarlijke diersoorten waarmee we onze planeet delen, waardoor jonge verbeeldingskracht wordt aangewakkerd.

Elk pluche speelgoed in het primaire assortiment is voorzien van een kleurrijk hanglabel met educatieve leuke weetjes over het dier, zoals zijn gedrag, voedsel en leefgebied.

Milieuvriendelijke cadeaus kopen voor iemand die van de natuur houdt, kan moeilijk zijn, vooral wanneer het nieuwste speelgoed is gemaakt van plastic dat veel grondstoffen bevat. Maar er bestaat groen speelgoed voor dierenliefhebbers, en dat is te vinden in het Living Nature-assortiment!

Onze planeet beschermen.

Om de dieren van wie we houden te beschermen, moeten we ook hun leefomgeving beschermen. Daarom maken we ons speelgoed duurzamer door waar mogelijk gerecyclede plastic vullingen te gebruiken. Dit komt van gebruikte drinkflessen en voedselcontainers die anders op een stortplaats of in onze oceanen terecht zouden kunnen komen, wat betekent dat onze keuze voor materialen een positieve impact heeft op onze planeet.

We hebben Naturli gecreƫerd omdat we ons inzetten voor duurzaamheid. Meer Naturli zijn heeft alles te maken met zorgen voor onze omgeving en iedereen leren over dieren en hun leefgebieden door te spelen met aantrekkelijk, milieuvriendelijk speelgoed.

Als je knuffel wordt geleverd met een Naturli-label, hebben we gerecycled PET-plastic gebruikt om het te maken. Kijk uit voor de Naturli groene bladvormige hang tag of label om te zien hoeveel gerecyclede plastic flessen we hebben gebruikt om het te maken en voel je gelukkig te weten dat je voor een ethische, duurzame en leuke keuze bent gegaan.

Bijpassende artikelen