Vol energie met vezels.

Vol energie met vezels.
Artikelnummer 1487474
EAN Code 9789000374748
Omschrijving Vol energie met vezels.
Thema Lifestyle
Soort Kookboek
Leeftijd Volwassene
Leverancier Unieboek

Hét plantaardig 28-dagen plan voor optimale gezondheid en gezond gewichtsverlies

Dat je darmflora belangrijk is voor je gezondheid wisten we natuurlijk allang. En dat vezels noodzakelijk zijn, ook. Maar dat juist plantaardige vezels zoveel invloed kunnen hebben op je gezondheid is niet bij iedereen bekend. Dr. Will Bulsiewicz - voormalig liefhebber van junkfood - legt in Vol energie met vezels het belang van vezels uit en ontwikkelde een 28-dagenplan om een goede start te maken voor een gezondere levensstijl.

De kern van zijn filosofie is wat hij 'leefstijlgeneeskunde' noemt, waarbij voeding, lichaamsbeweging en andere leefstijlfactoren worden gebruikt om de werking van je darmen te optimaliseren en je opnieuw controle over je gezondheid te geven.

Met meer dan 70 plantaardige recepten, gedetailleerde boodschappenlijstjes en belangrijke handvatten om je levensstijl aan te passen.
Informatief maar ook praktisch: wetenschappelijke informatie wordt begrijpelijk uitgelegd
Het boek bevat een 28-dagenplan en een boodschappenlijst
Will Bulsiewicz is gastro-enteroloog en deskundige op het gebied van darmgezondheid. Dagelijks helpt hij patiënten en leden van zijn #plantfed-gemeenschap om te stoppen met overmatig gehypete diëten en ze naar een geheel nieuwe manier van leven te brengen.

Bijpassende artikelen