Slaap! Voor dreumes en peuter.

Slaap! Voor dreumes en peuter.
Artikelnummer 1487544
EAN Code 9789000374144
Omschrijving Slaap! Voor dreumes en peuter.
Verwachte verschijningsdatum 10 november 2020
Thema Overig
Soort Cadeauboek
Leeftijd Volwassene
Leverancier Unieboek

Slaap! Voor dreumes en peuter is het vervolg op het succesvolle debuut en de bestseller van Susanne Willekes, de eerste gecertificeerde kinderslaapcoach van Nederland. Waar haar eerste boek zich richtte op hoe je je baby kan laten doorslapen, komen nu de kinderen van 1 tot 4 jaar aan bod. Deze levensfase brengt weer nieuwe slaapproblemen én oplossingen. Voor veel kinderen is goede slaap na het eerste jaar helaas nog niet evident. Susanne Willekes ziet in haar praktijk vaak net zoveel kinderen in deze leeftijd. Want waar minder goed slapen in de babytijd nog vaak als vanzelfsprekend wordt beschouwd, wordt dit in de leeftijd van 1 tot 4 als problematischer ervaren.

Willekes vertelt over de meest voorkomende issues waar ouders tegenaan lopen: de ‘flesverslaafde’ dreumes die driemaal per nacht staat te gillen om melk, de peuter die zijn middagslaapje plotseling weigert, kinderen die niet meer in hun eigen bed willen slapen, uit hun ledikant klimmen of last hebben van nachtmerries. Behalve de kinderen de vaardigheid van het (door)slapen bijbrengen komt er ook een deel aan mental coaching voor ouders bij kijken.

Dit boek biedt tips, tricks, tools en de nodige handvatten om ook dreumesen en peuters beter te leren slapen en voor het hele gezin de stress te verlichten. Slaap! Voor dreumes en peuter belooft een nieuw standaardwerk te worden, waarin ouders veel steun kunnen vinden om de broodnodige slaap voor hun kind en zichzelf te bewerkstelligen.

Bijpassende artikelen