Kolletje en Dirk: O, kom er eens kijken

Kolletje en Dirk: O, kom er eens kijken
Artikelnummer 1539765
EAN Code 9789024597659
Omschrijving Kolletje en Dirk: O, kom er eens kijken+O, denneboom. Omkeerboek
Thema Sinterklaas
Soort Prentenboek
Leeftijd 4+
Leverancier Luitingh Sijthoff

Vier sinterklaas met Kolletje en Dirk van Pieter Feller en Natascha Stenvert in Kolletje & Dirk – O, kom er eens kijken...
Over Kolletje, het meisje met de rood-witte toversokken, en haar vriendje Dirk zijn inmiddels veel boeken verschenen. Ze zijn geliefd bij jonge kinderen en hun voorlezende (groot)ouders en bij meesters en juffen. De boeken met de vrolijke, kleurrijke illustraties bevatten korte, afgeronde verhalen en zijn perfect om voor te lezen voor het slapengaan of in de klas. Dit boek bevat gloednieuwe verhalen over Kolletje en Dirk, die op geheel eigen wijze sinterklaas vieren!

Vier kerst met Kolletje en Dirk van Pieter Feller en Natascha Stenvert in Kolletje & Dirk – O, dennenboom.
Over Kolletje, het meisje met de rood-witte toversokken, en haar vriendje Dirk zijn inmiddels veel boeken verschenen. Ze zijn geliefd bij jonge kinderen en hun voorlezende (groot)ouders en bij meesters en juffen. De boeken met de vrolijke, kleurrijke illustraties bevatten korte, afgeronde verhalen en zijn perfect om voor te lezen voor het slapengaan of in de klas. Speciaal voor de decembermaand verschijnt deze feestelijke editie: een bundel met nieuwe kerstverhalen om de hele maand uit voor te lezen – elk jaar weer!

Bijpassende artikelen