Back to nature.

Back to nature.
Artikelnummer 1487644
EAN Code 9789000376445
Omschrijving Back to nature.
Thema Lifestyle
Soort Cadeauboek
Leeftijd Volwassene
Leverancier Unieboek

In Back to nature nemen Eva en Nicola je mee op avontuur in de Nederlandse natuur. Waarom? Omdat wandelen in Nederland niet alleen verschrikkelijk mooi is, maar ook heel goed voor je. In dit boek hebben ze voor jou de mooiste wandelingen op een rij gezet, met bijbehorende activiteiten en een stukje persoonlijke ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan het plukken van je eigen rucola of duindoornbessen en voor de diehards: winterkamperen of een duik in de koude zee! Weg van je scherm en terug naar de natuur.

In 2019 kreeg Eva Spigt onverklaarbare gezondheidsklachten en liep ze helemaal vast. Om een beetje te ontspannen begon ze samen met haar vriendin en hardcorewandelaar Nicola Dow, lange wandelingen door Nederland te maken. Daar knapte ze niet alleen enorm van op, maar zo ontstond ook het idee om samen het platform Backtonaturehikes te starten. Inmiddels organiseren Eva en Nicola goedbezochte wandelingen, retreats en events om millennials op een laagdrempelige manier weer terug naar de natuur te brengen.

11 goed te volgen bestaande wandelingen, gecombineerd met activiteiten langs de route om je lichaam en geest extra te ontspannen
Met hippe adresjes in de buurt en suggesties voor andere activiteiten om er een complete retraite van te maken
Met recepten uit de natuur
Inclusief 3 officiƫle wandelkaarten van Nivon
Analoge fotografie voor het off the grid-gevoel
Nicola Dow is model en afgestudeerd natuurgeneeskundige. Ze gelooft sterk in de verbinding tussen lichaam en geest, en houdt ervan om mensen te begeleiden in hun bewustzijn-processen. Op haar vrije dagen is ze bijna altijd in de natuur te vinden.

Eva Spigt reisde de hele wereld rond maar bij terugkomst in Nederland werd ze (onverklaarbaar) ziek. Wandelen in de natuur hielp haar er weer bovenop. Met een achtergrond in pr, copywriting, sport en evenementen, kwam al snel het idee om met andere mensen te gaan wandelen. Door haar leeftijdsgenoten wordt wandelen vaak als suf gezien. Haar missie is dan ook om wandelen weer hip te maken.

Bijpassende artikelen