Snuggle Bunny beige met roze oren. 26 cm

Snuggle Bunny beige met roze oren. 26 cm
Artikelnummer SB4321
EAN Code 700083543219
Omschrijving Snuggle Bunny beige met roze oren (Satijnstof). 26 cm (lijfje)
Thema Snuggle Bunny's
Soort Knuffel
Leeftijd 0+
Leverancier Snuggle Bunny

Snuggle Bunny van Lily ‘n Jack, een knuffel met een verwarmend verhaal

In 2007 is de Snuggle Bunny geboren. Dit lieve konijntje is niet alleen het perfecte gezelschap voor baby’s en kleine kinderen, het is ook de knuffel die ervoor zorgt dat alleenstaande moeders uit Zuid-Afrika een baan hebben, daarnaast diverse ontwikkelingsprogramma’s kunnen volgen, zoals bijvoorbeeld les in de Engelse taal, zichzelf beter ontwikkelen en een comfortabeler kunnen leven, samen met hun kinderen.

Het idee achter de Snuggle Bunny is geboren uit een heldere gedachte: ‘Het dagelijks leven voor de jongste kinderen beter en fijner maken en hierdoor ook de vreugde van ouders vergroten’. Met dit project wordt tevens continu gezocht naar mogelijkheden om bij te dragen aan liefdadigheid in Zuid-Afrika. In de afgelopen periode zijn er ruim 500 Snuggle Bunny’s gedoneerd aan meerdere weeshuizen en organisaties die werken met achtergestelde kinderen.

De handgemaakte Snuggle Bunny is gericht op het maximaliseren van knuffelbaarheid en veiligheid. Er wordt gebruik gemaakt van organisch katoen en de oortjes kunnen worden uitgevoerd in satijn, in diverse kleuren. Het is ook de zachtheid van de Snuggle Bunny die kinderen zeer waarderen en aangezien er geen losse onderdelen worden toegevoegd, zoals oogjes en dergelijke is de Snuggle Bunny ook veilig.

Vandaar, de Snuggle Bunny is de knuffel die voor iedereen goed is!

Bijpassende artikelen