Kinderboekenweek 2021

Thema: Worden wat je wil.

Kinderboekenweek 2021

Thema: Worden wat je wil.

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed in rekenen of juist in tekenen, 4 jaar oud bent of al 10 jaar, ieder kind kan worden waar hij van droomt.

Beroepen als astronaut, dokter of kok... kinderen spelen vaak na wat ze willen worden.

Of ze worden geïnspireerd door hun idolen of heleden: een bekende zangeres, voetballer of YouTuber.

Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren.

Tijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later!

Van 6 t/m 17 oktober 2021.

Kijk op onze website bij: Assortiment - Boeken en luisterboeken- Thema - Kinderboekenweek 2021.
Naar de maan. 9+

Naar de maan. 9+
Artikelnummer 1604541
EAN Code 9789025745417
Omschrijving Naar de maan. 9+
Thema Vervoer
Soort Verhalenboek
Leeftijd 9+
Leverancier Gottmer

Liam Digby is een normale jongen, op zijn lengte na dan. Want hij is groot, erg groot. Het is niet prettig om altijd ouder te worden geschat (Zo'n grote jongen zou toch beter moeten weten!?), maar het heeft ook zijn voordelen: hij mag als enige van zijn klas in een enge attractie en krijgt een proefrit in een Porsche aangeboden. Wanneer Liam via internet de kans krijgt om gratis naar een themapark over de ruimte te reizen, grijpt hij die met beide handen aan. Hij hoeft alleen maar te doen alsof hij volwassen is. Hoe moeilijk kan dat zijn, met zijn lengte? De attracties blijken alleen geen virtual reality te zijn; ze zijn levensecht. En voordat hij het weet neemt Liam met zijn lange benen een gigantische stap voor een jongen, de ruimte in.

Frank Cottrell Boyce heeft zijn sporen verdiend in de jeugdliteratuur. Zijn debuut, 'Miljoenen' (verschenen bij Unieboek), is gepubliceerd in 27 talen en heeft de prestigieuze Carnegie Medal gewonnen. Ook zijn tweede boek 'Framed' (nog niet in Nederland verschenen) is genomineerd voor diverse prijzen. 'Naar de maan' is spannend, ontroerend en hilarisch tegelijkertijd. Hartverwarmend is de beschrijving van de vader-zoonrelatie in een wereld waar iedereen zo snel mogelijk volwassen wil zijn en aan de andere kant voor altijd jong wil blijven.