Kinderboekenweek 2021

Thema: Worden wat je wil.

Kinderboekenweek 2021

Thema: Worden wat je wil.

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed in rekenen of juist in tekenen, 4 jaar oud bent of al 10 jaar, ieder kind kan worden waar hij van droomt.

Beroepen als astronaut, dokter of kok... kinderen spelen vaak na wat ze willen worden.

Of ze worden geïnspireerd door hun idolen of heleden: een bekende zangeres, voetballer of YouTuber.

Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren.

Tijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later!

Van 6 t/m 17 oktober 2021.

Kijk op onze website bij: Assortiment - Boeken en luisterboeken- Thema - Kinderboekenweek 2021.
Dr. Seuss, de kat met de hoed. 6+

Dr. Seuss, de kat met de hoed. 6+
Artikelnummer 1603812
EAN Code 9789025738129
Omschrijving Dr. Seuss, de kat met de hoed. 6+
Soort Verhalenboek
Leeftijd 6+
Leverancier Gottmer

In 1957 nam Theodor Seuss Geisel 236 woorden, zette ze op rijm en vormde zo een meesterwerk voor beginnende lezers. Nu, 50 jaar later, is The Cat in The Hat nog steeds een van 's werelds meest verkochte kinderboeken ooit en is Dr. Seuss met name in het Engelssprekende deel van de wereld een van de meest gelezen kinderboekenschrijvers. Op de All Time Bestselling Children's Books List, gepubliceerd door Publishers Weekly, zijn er van de eerste 40 titels maar liefst 10 van Dr. Seuss.
Bette Westera is er op een bewonderenswaardige manier in geslaagd om de wonderbare vondsten van Dr. Seuss uit het Engels over te brengen naar de Nederlandse taal.
uit de pers: 'Prachtige, humoristische tekeningen' – Leesfeest.nl / 'Hoog tijd om kennis te maken met deze prettige boeken' – Groter Groeien / 'Fantastische vertaling van Bette Westera... Wat een beginnend leesfeest!'– Kinderopvang / 'De korte rijmende zinnetjes lezen als een trein'– Leesgoed / 'Het verhaaltje is universeel, de tekst loopt vlot en de illustraties zijn van een ontwapende charme' – Algemeen Dagblad over De Kat met de Hoed komt terug

Bijpassende artikelen